Meteen naar de inhoud

Over ons

Bij Staffing Force geloven wij in de slogan: ”using business as a force for good” en willen wij de wereld mooier achterlaten dan hoe we haar hebben aangetroffen. Wij geloven dat onze opdrachtgevers, kandidaten en werknemers daar hetzelfde over denken. 

Wij denken dat iedereen streeft naar geluk. Dit is essentieel en zorgt ervoor dat werknemers tevreden zijn op hun werk. Werken biedt je de kans om te groeien als persoon en de (financiƫle) vrijheid om een gelukkig leven te leiden. Helaas heeft niet iedereen een bevredigende baan en is niet iedereen gelukkig op het werk. Voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt is het vaak moeilijk om een baan te vinden en te houden. Voor deze specifieke groep mensen willen wij graag iets veranderen.

Om die reden zijn wij de Staffing Force Foundation gestart. Staffing Force Nederland B.V. doneert standaard ieder jaar minimaal 0,1% van de omzet aan de Staffing Force Foundation. Daar bovenop motiveren wij onze opdrachtgevers, voor wie wij de tijdelijke invulling van personeel opvangen, om 0,25 cent per (gewerkt) uur te doneren aan de Staffing Force Foundation. Wanneer opdrachtgevers hiervoor kiezen verdubbelen wij dit bedrag. 

Deze donatie wordt geschonken aan incidentele noodfondsen en onderstaande goede doelen die zich inzetten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen. 

De Staffing Force Foundation ondersteunt goede doelen als Everyday HeroesBart de Graaff Foundation en het UAF

Staffing Force, (bijna) B Corp gecertificeerd

Wij zijn volop bezig met het verduurzamen van ons bedrijf en onze B Corp-certificering is in zicht. Daarmee sluiten we ons aan bij grote namen als Tony Chocolonely, Dopper en Innocent. Het is onze voornaamste missie om bij te dragen aan gelijke kansen op de werkvloer. Dit doen wij door iedere dag verbeteringen door te voeren op het gebied van duurzaamheid die bijdragen aan een betere wereld, voor mens, maatschappij en milieu.